| | tuning and styling projekat tomos bt.. | |
|
| Autor | Poruka |
|---|
Ghost_rider-zr MATRIX Fotograf

| Naslov: tuning and styling projekat tomos bt.. Sre Maj 13, 2009 9:48 pm | |
| pa ovako jeste tomos,jeste da nije motor neki poseban ali je to moj prvi motor i volim ga.. krenuo sam sa malo ozbiljnijim tuningom mog motora generalno sredio i malo nabrijao masinu od elektonika koja ima 90ccm i 12 ks. ram je sredjen osmirglan ojacan na nekim mestima gde je trebalo,i masina je stavljena na ram... probao sam posle razrade kako ide posto taj ram ima 70kg 12ks je ipak dosta za tu tezinu i jako sam odusevljen kako motor ide...ni jedan motor do 125 cmm nemoze da mi parira...zadovoljan sam zbog toga...toliko o masini.. a sada izgleda pa nabavljene su duboke plastike koje idu skroz do dole tj.prekrivaju masinu skroz,da bi dobio malo ozbiljniji izgled i da bi licio na motor...u planu je da se stavi deblja guma nazad mislim da se biti 3.0 17inch da bi motor bio stabilan jer sa ovom 2.5 17inch mnogo klizi previse je jak i stalno mi prokliza kada to nezelim... plastike ce biti najverovatnije ofarbane u neku lepu kameleon boju koja menja oko 3 boje na sebi... takvi su planovi za sada...slike i snimci uskoro... |
|
 | |
cagivamito Peca MATRIX osnivac - admin

| Naslov: Re: tuning and styling projekat tomos bt.. Sre Maj 13, 2009 10:05 pm | |
| u....super, koliko bi mogao da razvije sad sa tom masinom i sa 12ks? |
|
 | |

| Naslov: Re: tuning and styling projekat tomos bt.. Sre Maj 13, 2009 10:08 pm | |
| pa neznam ali scooteri i ti fenseri sto voze aprilije rs 50 sto idu po 100 i 105 km/h nemogu da me stignu a videcemo mericu sa gprs pa cu videti a po mojoj nekoj proceni u pitanju je max brzina oko 115 do 120 km/h |
|
 | |
miloshbandit MATRIX Direktor

| Naslov: Re: tuning and styling projekat tomos bt.. Sre Maj 13, 2009 10:55 pm | |
| Nemoj samo da zatvaraš mašinu jer Tomos ima vazdušno hlađenje, džaba ti maske kad će da crkne od toplote! |
|
 | |

| Naslov: Re: tuning and styling projekat tomos bt.. Sre Maj 13, 2009 10:56 pm | |
| da ali te plastike su od tomos BT50N verzije i imaju usmerivace vazduha za hladjene.... |
|
 | |
miloshbandit MATRIX Direktor

| Naslov: Re: tuning and styling projekat tomos bt.. Sre Maj 13, 2009 11:04 pm | |
| | Ghost_rider-zr :: | | da ali te plastike su od tomos BT50N verzije i imaju usmerivace vazduha za hladjene.... |
Aaa ja sam mislio da hoćeš da mu namontiraš full oklop oko cele mašine... |
|
 | |

| Naslov: Re: tuning and styling projekat tomos bt.. Sre Maj 13, 2009 11:10 pm | |
| ma ne...evo kako ce to izgledati samo ce moj biti u kameleon boji i drugaciji prednji blatobran i maska...  |
|
 | |
cagivamito Peca MATRIX osnivac - admin

| Naslov: Re: tuning and styling projekat tomos bt.. Pet Maj 29, 2009 12:30 am | |
| ne da je lepo, nego je preeelep  okaci slike cim ga zavrsis |
|
 | |
Gile_ExtremeBoy MATRIX Moderator

| Naslov: Re: tuning and styling projekat tomos bt.. Pet Maj 29, 2009 2:00 am | |
| | Ghost_rider-zr :: | | . ...ni jedan motor do 125 cmm nemoze da mi parira... |
haha nesi ti video Petzu kako driftuje po glavnoj ulici u Jagodini sa cagivom.. |
|
 | |

| Naslov: Re: tuning and styling projekat tomos bt.. Pet Maj 29, 2009 8:47 am | |
| cagiva je 125 a ja sam rekao,svi koji imaju motore nijedan ispod 125 nemoze da me stigne cak sam MZ125 otkacio. a cagiva,aprilije,honde....njih nemogu stici... |
|
 | |
| | tuning and styling projekat tomos bt.. | |
|